Dermosil tuotteet kokemuksia ja parhaat tuotevinkit

Monissa kauneustuote blogipostauksissa vertaillaan ja kerrotaan monista eri meikeistä tai kosmetiikkatuotteista ja niitä lukiessa tulee välillä informaatioähky. Niissä vertaillaan ja valitaan kustakin tuoteryhmästä parhaat ja vinkataan mistä niitä voi ostaa. Tässä artikkelissa kerron omista kokemuksista ainoastaan Dermosil nettikaupan tuotteista. Monille Dermosil saattaakin olla tuttu, koska monilla työpaikoilla tehdään kimppatilauksia yhdessä ja Dermosilin suosio lähti kunnolla nousuun juurikin sairaalahenkilökunnan innostuessa korkealaatuisista, mutta silti edullisista tuotteista. Hyvä ja halpa on siis joskus jopa totta!

Dermosil on perheyritys ja verkkokauppa on heidän ainoa myyntikanavansa.  On myös ympäristöystävällisempää ostaa tuotteet yhdestä ainoasta paikasta ja vielä parempaa jos sen voi tehdä kimppatilauksena. Dermosil tilaus onnistuu toki myös yksinkin ja mitä enemmän ostat, sitä enemmän keräät itsellesi bonuspisteitä, joilla voit lunastaa ilmaisia tuotteita.

Olen itse siis 40 + vuotias kahden lapsen äiti ja olen käyttänyt Dermosilin tuotteita ainakin 15-vuotta. Nämä vinkit ja parhaat tuotteet, jotka otan esille ovat siis keski-ikää lähestyvän (ei ei, en halua myöntää!!)  perheenäidin näkökulmasta kirjoitettuja.

Luomivärinpohjustusvoide

Iän myötä hylauronihapon määrä vähenee, jolloin iho kuivuu ja juonteet syvenevät. Myös ne, jotka aiemmin pärjäsivät ilman luomivärinpohjustusvoidetta, saattavat vanhenemisen myötä alkaa kaipaamaan silmämeikin pohjustusvoidetta, jotta luomiväri pysyy paikoillaan koko päivän eikä paakkuunnu juonteisiin. Rasvaisista silmäluomista kärsiville luomivärin pohjustus on ihan ehdoton, jotta luomiväri levittyy tasaisesti ja pysyy paikoillaan.  Olen kokeillut monia pohjustusvoiteita ja Dermosilin silmämeikin pohjustusvoide on ehdottomasti paras. Se on helppo levittää puikkomallisesta kynästä, sormia ei tarvitse tahria ja luomiväri pysyy hyvin paikoillaan koko päivän. Käytän tätä kynää itse asiassa joka päivä, vaikka en luomiväriä laittaisikaan, sillä se antaa kauniin tasaisen vaalean värin jo itsessään luomille.

Meikinpoistoaine

Dermosil Kasvopesu poistaa meikin tosi tehokkaasti ja kasvot tuntuvat oikeasti puhtailta käytön jälkeen. Tuote on todella riittoisa ja vaahtoaa ihanasti kasvoilla. Pumppupullo on helppo säilyttää vaikka suihkussa.

Porkkanaiset tuotteet kasvoille

Dermosil porkkanaöljy kasvoille ja porkkanaöljy silmänympäryksille kuuluvat joka iltaiseen rutiiniini ainakin talviaikaan. Öljyt kosteuttavat ihanasti, mutta eivät ole liian rasvaisia vaan imeytyvät ihon sisään nopeasti ja antavat kauniin hehkun kasvoille. Myös kesällä auringonoton jälkeen porkkanaöljy tuntuu hyvältä kasvoilla. Tätä voi käyttää myös kynsiöljynä.

Saunanaamio

Ihastuin tähän tuotteeseen, koska tuntuu, ettei minulla ole ikinä aikaa käyttää naamioita ja tämä säästää aikaa, sillä naamio laitetaan kasvoille saunaan mennessä. Saunan lämpö tehostaa naamion vaikutusta eikä naamio valu silmille (sekin on koettu). Lopuksi kun naamion pesee pois, se kuorii hellävaraisesti ihoa, jos hieroo kasvoja. Kuorinta efektin saa myös helposti jätettyä pois ainoastaan huuhtelemalla naamio kasvoilta. Ihoni melko herkkä ja punottaa helposti, mutta saunomisen jälkeen ei kasvot ole enää kuin ravulla. Naamio suojaa poskia punoitukselta.

Hiusturbaani

En siedä, jos märät hiukset tiputtelevat vettä pitkin selkääni ja tavaksi on tullut kietaista ne heti pesun jälkeen hiusturbaaniin. Hiukset ovat erityisen herkät ollessaan märät ja niitä pitäisi käsitellä hellävaraisesti eikä hangata tai puristella pyyhkeellä. Pidän turbaania suihkun jälkeen niin kauan päässä, että hiukset ovat juuri sopivan kosteat föönillä kuivaamiseen. Ei tarvitse aloittaa täysin märistä hiuksista ja säästän aikaa. Turbaanin materiaali on 100% puuvillaa.

Aurinkotuotteet

Dermosilin aurinkosuojapuikko +50 on oikea löytö auringonpalvojalle! Kannan sitä kesäisin ja lomamatkoilla aina käsilaukussa, koska se ei vie tilaa käsilaukussa ja on aina tarvittaessa saatavilla. Puikolla on helppo suojata etenkin nenä, korvat ja kasvot ja tuntuu ettei puikko kulu käytössä juuri lainkaan. Aurinkosuojapuikkoa voi käyttää myös huulirasvana, joten ei tarvitse ostaa erikseen aurinkosuojaa sisältävää huulirasvaa. Eräs ystäväni vinkkasi, että tämä on myös oivallinen tuote tatuointien suojaamiseen auringolta.

Dermosil aurinkosuojasuihke on laiskan rasvaajan pelastus. Suihkepullot ovat yleensä melko kalliita, mutta Dermosilin suihkeet ovat edullisimmasta päästä. Niitä löytyy kahta vahvuutta, +30 ja +50. Lasten kanssa reissussa nämä ovat ihan must.  Suihke on maitomainen, jossa on se hyvä puoli, että näkee mihin on jo suihkuttanut ja osaa lisätä tarvittaessa rasvaamattomiin kohtiin.

Kasviöljykapseli (Solistica) tunnetaan ehkä paremmin nimellä aurinkokapseli. Dermosil aurinkokapseleita olen syönyt aina ennen etelänmatkoja, koska saan helposti aurinkoihottumaa meriveden ja auringon yhdistelmästä. Sen jälkeen, kun näitä olen syönyt, ei aurinkoihottuma ole enää vaivannut ja iho kestää muutenkin paremmin aurinkoa.

Karvanpoisto

Bikinialueen karvojen poiston jälkeen olen aina kärsinyt punaisista näppylöistä. Tämän ongelman ratkaisi Dermosilin Intiimihoitovoide. Olen kokeillut monia eri rauhoittavia voiteita (mm. bebanthenia, kortisonia, sinkkivoidetta) mutta mikään muu ei ole oikeasti auttanut ärtyneeseen ihoon kuin tämä voide. Sheivaus näppylät ovat nyt viimein historiaa.

Rahankeruu luokille ja urheiluseuroille

Moni vanhempi pähkäilee, miten lapsen luokka tai joukkue saisi kerättyä rahaa luokkaretkeä tai joukkueen toimintaa varten.  Tutuimmiksi on tullut Pilkkoset tai Kakkutukun herkut, mutta moni ei varmaan tiedä, että Dermosilin kautta voi kerätä myös rahaa luokille tai joukkueille. Kampanja on mielestäni tosi hyvin järjestetty, sillä luokka tai joukkue voi vinkata läheisilleen, että tukekaa luokkaamme ostamalla Dermosilin verkkokaupasta Goodwill suihkugeelejä tai käsisaippuoita. Tilauksen yhteydessä valitaan, mille luokalle tai joukkueelle hyväntekeväisyysraha kohdistetaan. Samalla voi ostaa muitakin Dermosil tuotteita ja Goodwill tuotteet ovat ihan kaikkien ostettavissa, joten tuloja voi tulla myös tuntemattomien ostoista ilman markkinointia.